Random Fun Every Day

2017. július 13. 11:58 - Armandai

Tele(szart)-Shop

Szar a köbön?
A társadalom ganéja talál meg mindig?
Bömbölteti a szomszéd a zenét és nem tudsz aludni?
Kiakaszt a főnököd, mert annyi esze van, mint egy marék lepkének?

Ha a válasz igen, hívd azonnal az 1-800-KILLHIM számot és rendeld meg legújabb termékünket! Megannyi módszerrel kísérleteztünk, hogy végre megoldást találjunk a korábban említett és még sok egyéb probléma megoldására. Neves pszichológusok, elismert filozófusok, de még maga Chuck Norris is kudarcot vallott a megfelelő módszer kifejlesztésében. A válaszra egy véletlen folytán akadtunk, egy Honolulu mellett található falu feketepiaci eladójától. A szóban forgó férfi Jimmy, aki forradalminak nem igazán nevezhető, ám működő megoldást kínált a problémánkra. A Kalasnyikovot!

Termékünk Jimmy jóváhagyásával és garanciájával kerül forgalmazásra, bármiféle hárombetűs, kormányzati szervezet tudta nélkül, természetesen. A Kalasnyikov megoldást nyújt a társadalom ganéja, a szomszéd és a főnök problémájára is. Mi több, nem szimplán megoldást nyújt, de végérvényesen megszünteti a probléma kiújulásának a lehetőségét is, így valójában Ön, kedves vásárló, két megoldást is kap egy áráért.

Rendelje meg most, ugyanis az első 100 vásárló ajándék tárakat és "Hogyan legyünk profi gyilkosok" c. könyvet kap ajándékba, valamint egy Hello Kitty kulcstartót, amit a korábbi adásokban képtelenek voltunk rásózni bárkire is, kidobni azonban nincs szívünk. HÍVJON MOST!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://randomfun.blog.hu/api/trackback/id/tr9212621993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Random Fun Every Day
süti beállítások módosítása