Random Fun Every Day

2017. június 25. 12:30 - Armandai

Kinek nem inge...

Eljött az idő, hogy a kétszínűség és a felszínesség oltárán eszközöljünk egy enyhe fejmosást. Úton-útszélen megkapják a pasik (hozzáteszem, az esetek többségében jogosan), hogy érdekből, vagy épp hátsó szándék által vezérelve cselekednek, azonban a "gyengébbik nem" háza táján is van mit sepregetni bőven. Hiszen mindenkinek van olyan ismerőse, aki folyton panaszkodik, hogy nincs senkije, miközben pontosan tudjuk, hogy a leginkább gátló ok az egészben maga a személy. Jöjjön hát egy apró fejmosás E/2-ben az összes, ilyen ismerősnek, és ugye, kinek nem inge...

Vázolom, mi az oka annak, miért nem kellesz egyetlen pasinak sem:
1; Ha randira hív a pasi, akkor túlságosan rámenősnek tartod, ha csak szimplán össze akar futni veled, akkor viszont azt hiszed, nem akar tőled semmit.
2; Ha megkérdezed tőle: "Vágykeltő vagyok?", és azt válaszolja rá, hogy igen, akkor azt hiszed, mindössze meg akar dugni, ha nemet mond, akkor viszont azonnal az az érzésed támad, hogy ocsmánynak tart.
3; Betudható az előző elmélet a másik fél keresésére is. Ha ő keres téged, szintén azt hiszed, mindössze dugásra kellesz neki, ha neked kell keresned őt, akkor viszont azt szűröd le, hogy nem is érdeklődik irántad.
4; Ha kettesben akarja veled tölteni az estét, kiakadsz, hogy nem mer felvállalni mások előtt, ha ki akar mozdulni veled valamerre, akkor meg jön a "Minek kellett ide hoznod?".
5; Ha elkezd beavatni a különböző dolgaiba, a pofájába vágod, hogy túlságosan komolyan gondolja a helyzetet,  ha nem kezd el beavatni, azt kapja, hogy titkolózik előtted, vagy épp nem képes megnyílni neked.
6; Ha őszinte veled, azonnal lebunkózod, ha nem őszinte, rögtön leoltod, hogy biztos csak azt mondja, amit hallani akarsz.
7; Mindegyikben a hibát keresed. "Ez túl idős!", "Ez nem rég szakított!", "Ez a fekete cipőhöz szürke zoknit vett!", "Ennek a szemöldöke nem olyan ívet ír le, amilyet szeretek". 
8; Ha mindössze viszonyt akar, ki vagy akadva, hogy nem akar tőled komolyabbat. Ha komolyabbat akar, akkor meg túl gyorsnak tartod a tempót.
9; Ha ajándékot visz a randira, szintén azon akadsz ki, hogy túl komolyan gondolja a helyzetet, azonban, ha üres kézzel képes megjelenni, kiakadsz, hogy figyelmességből elégtelen.
10; Ha gumival akarja csinálni, a plafonra mászol, hiszen nem szereted a gumit, ha gumi nélkül akarja, a pofájába vágod, hogy csak fel akar csinálni.

Mindent összegezve, sokszor oltottad már a béka segge alá a pasikat (oké, az esetek felében még okod is lehetett rá), de közben elfelejtettél - vagy épp túl makacs voltál - belegondolni abba az eshetőségbe, hogy a hiba most igenis az Te készülékében van. Vegyünk egy átvitt értelmű példát. A férfi nem az "író", a különböző tagjai pedig az író "alkotásai". Ha te minden könyvébe bele tudsz kötni, az még nem jelenti azt, hogy az író a silány (hiszen valljuk be, a mai napig kelendőek a pasik az "olvasók" körében), mindössze a te ízlésednek nem megfelelő.

Tanulság: legyél leszbikus! :D

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://randomfun.blog.hu/api/trackback/id/tr3012618107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Random Fun Every Day
süti beállítások módosítása