Random Fun Every Day

2017. június 26. 11:58 - Armandai

Az élet iskolája

Van, amire az iskola tanít meg és van, amire pedig az élet.

Az iskola tanít meg a másodfokú egyenlet megoldóképletére, arra is, Petőfi hány lépést tett élete folyamán, valamint fiatalon a kötelező olvasmányokból tudjuk meg, milyen a szerelem.

Viszont az élet tanít meg arra, hogy rohadtul nem lesz majd szükségünk másodfokú egyenletekre az iskola után, és így a megoldóképletére sem. Arra is, hogy még ha tisztában vagyunk azzal, Petőfi épp hol tartózkodott 8300 naposan, az semmit nem változtat a jövőnkön, sem a terveinken, kivéve, ha épp a Legyen Ön Is Milliomos székében ülünk (bár ebből a szemszögből nézve minden egyes felesleges információ potenciálisan válik fontossá). Valamint az élet vágja pofátlanul a képünkbe, hogy a belénk ültetett szerelem mindössze a könyvekben létezik és a való életben a "P.S. I Love You" sokkal gyakrabban "P.S. Rohadj Meg Te Köcsög".

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://randomfun.blog.hu/api/trackback/id/tr7912619329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Random Fun Every Day
süti beállítások módosítása