Random Fun Every Day

2017. június 28. 11:58 - Armandai

Motiváció

A motiváció a jövő mozgatója, formálója és részben meghatározója is.
Fiatalon olvastam egy könyvet, ami olyan mértékű hatással volt rám, mint előtte semmi. Az motivált, hogy olyat váltsak ki emberekből, mint amilyet az a könyv váltott ki belőlem. Így kezdtem írni.
Egy kedves hölgyismerősöm látta egy másik nőn, mekkora hatással tud lenni a pasikra, ha önbizalma van, valamint mennyivel könnyebben tud elérni vele, mennyivel többet. Ez motiválta abban, hogy végre legyen önértékelése, önbizalma és bevonzza a pasikat.

Az embereket folyton motiválja valami, ami tereli őket az életben a megfelelő irányba. Aminek köszönhetően fejlődünk, változunk és - lehetőség szerint - értékesebbé válunk.

Amit viszont nem értek, az, hogy mi a franc motiválhatja azokat, akikből a legtöbbet látni manapság és leginkább úgy lehetne jellemezni őket: "Felszínes, értéktelen, idióta barmok/ribancok".

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://randomfun.blog.hu/api/trackback/id/tr6612619365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Random Fun Every Day
süti beállítások módosítása