Random Fun Every Day

2017. június 30. 11:58 - Armandai

Presztízs vs. élvezet

Alapvetően két csoportba sorolhatjuk az embereket a másik féllel megélt, vággyal tűzdelt eseményekkel kapcsolatban.

Az első csoportba tartoznak az élvezetet preferálók, akik diszkréten átélnek egy helyzetet, amiről mindössze ő tud, és az, akivel megélte, majd mikor újra összefut a történet másik szereplőjével, úgy néznek össze, hogy a kutya nem tudja, miért is tekintettek épp egymásra, miközben mindkettejüknek átjárta minden porcikáját újra a múlt.
A másik csoportba tartoznak a presztízst előnyben részesítők, akiknek nem feltétlen maga az élmény nyújt felüdülést, hanem az, kit értek el érte, mennyire megkaphatatlan volt, és mennyivel nő majd a társaságban betöltött szerepe, ahol elmeséli mindezt.
Míg az első inkább a minőségre helyezi a hangsúlyt a mennyiséggel szemben, addig a második inkább a mennyiségre.
Alapvetően mégis egyetlen betű különbözteti meg őket, hiszen míg az élvezetet hajszoló megéli, addig a presztízsért küzdő meséli.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://randomfun.blog.hu/api/trackback/id/tr4112619397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Random Fun Every Day
süti beállítások módosítása