Random Fun Every Day

2017. július 11. 11:58 - Armandai

Kapcsolat = Nyelvtan

A férfi és nő közötti...javítom: A bármely nemek közötti...javítom: A két élőlény közötti jó viszony, vagy épp ideális párkapcsolat alapja a jó nyelvtanismeret. Persze, alapja még a vonzalom is (ami ösztönösen jön és nem irányítható tudatosan), a bizalom is (amit megint nem mi határozunk meg, hanem a másik fél tettei), valamint a tisztelet is (amiben ugyan van döntésünk, de ha hamis, akkor érződni se fog, ergo veszett fejsze nyele). A nyelvtan - az előzőekkel szemben - azonban elsajátítható és amint ez megtörténik, ezerszer egyszerűbbé, letisztultabbá válik minden. Mindössze tisztában kell lenned a személyes névmásokkal és nem kerülhet homokszem a gépezetbe. Vázolom:

ÉN együtt vagyok veled. TE - értelemszerűen - együtt vagy velem. Ő ennek lehet, nem örül, de kit érdekel? Vagyunk MI (barátok szemszögéből TI), azaz TE+ÉN és ebbe még ŐK sem szólhatnak bele, mert a MI világunk csakis a miénk. A tiéd és az enyém.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://randomfun.blog.hu/api/trackback/id/tr3612621973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Random Fun Every Day
süti beállítások módosítása