Random Fun Every Day

2017. július 10. 11:58 - Armandai

Carpe Diem

Sokan kérdezik, hogyan lehet a mának élni? Milyen módon lehet a Carpe Diem életérzést elsajátítani? A legegyszerűbb az alapoktól kezdeni és a logikájába betekintést nyerni.

A tegnap már tökéletes, hiszen ha pozitív élményt éltél meg, bővültél egy kellemes emlékkel, ha azonban negatívat, örülhetsz, hogy már túl vagy rajta.
A holnap szintén tökéletes, hiszen ha pozitív élmény vár rád, elég csak hátradőlnöd és izgatottan várnod, ha azonban negatív, még van remény, hogy változni fog.
A ma a legtökéletesebb, hiszen a tegnap már tökéletesen elkészült, a holnap tökéletesen betáblázva, így ma azt tehetsz, amit csak akarsz, ahogyan akarod, akivel akarod és ahol akarod.

B-verzió az Alzheimer, bár akkor kényszerített az "Élj a mának", mondhatni, egyetlen opciód is és fogalmam sincs, tudatosan előidézhető-e.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://randomfun.blog.hu/api/trackback/id/tr7412620139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Random Fun Every Day
süti beállítások módosítása