Random Fun Every Day

2017. július 01. 11:58 - Armandai

Apró különbségek

Hogy a pasik miért nem érthetik a nőket? A válasz egyszerű: különbözünk. Pontosabban fogalmazva: rohadtul különbözünk.

1; A pasi tudja, hogy jobb zseb mobil, bal zseb kulcs és cigi, hátsó zseb pénztárca. A nőnek egy apró, kis táska lóg a kezében, amiben benne van a mobil, a pénztárca, a kulcs, a cigi, a tamponok, néhány óvszer, az esemény utáni, a vibrátor, három rúzs, púder, A Szürke Ötven Árnyalata, szemfesték, napló, toll, az egész tavalyi tananyag és egy csomag rágó is.
2; Amikor a pasi azt mondja: "Te ezt nem értheted!", akkor komolyan is gondolja. Amikor a nő mondja ezt, gyakran ő maga sem érti.
3; A nő folyton megszólja a pasit, ha felhajtva hagyja az ülőkét. A pasi még véletlenül se szólhatja meg a nőt, ha lehajtva hagyja, mert egy vitát váltana ki, aminek a vége a kettes pontban taglalt, "Te ezt nem értheted!" lenne.
4; Kimondatlan online törvény, hogy a pasinak kell ráírnia a nőre. A nő van annyira csökönyös, hogy akkor sem írna rá a pasira, ha ezzel mentené meg az emberiséget a kihalástól. "Ha nem ír rám, pusztuljon csak a populáció".
5; A nő jóval értelmesebb annál, hogy mindössze, arra a négy dologra figyeljen, amire a pasik, azaz a világ legrövidebb, keresztrímű versére:
Csöcs,
Kocsi,
Sör,
Foci.
Egyszerűen nem képes ilyen mélyre süllyedni. Mondjuk, a ló túloldala, hogy a brazil szappanoperákat még azok készítői sem értik.
6; Alapvető tény, hogy a nőnek többet jár azon az agya, mire gondolhat a pasi, mint amennyit a pasik összesen gondolkodnak. Sajnálatos, hogy sok pasinak még az sem esik le, hogy a másik nem képes gondolkodni.
7; A pénz a közös pont a két félben. Az egyik megdolgozik érte, a másik elkölti azt. (szabadon választott, melyik-melyik)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://randomfun.blog.hu/api/trackback/id/tr5612619401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Random Fun Every Day
süti beállítások módosítása